More Website Templates @ TemplateMonster.com - August11, 2014!

Bemutatkozás:

Az aszalvany.com, a Veszterkert Kft, mint kertészeti vállalkozás egyik üzletága. Az 1994 óta parképítéssel, parkfenntartással foglalkozó családi vállalkozás tulajdonosai szükségesnek láttuk egy újabb ágazat kialakítását, beindítását. A családnak több gyümölcsöse is van, így a megtermelt kajszi, szilva és cseresznye termés tovább feldolgozását láttuk praktikusnak.

2016 tavaszán megkezdtük üzemünk tervezését, kivitelezését. Mivel kis vállalkozás vagyunk, kis üzemet építettünk. A célunk, hagyományos termék előállítása a legkorszerűbb, energia takarékos, de hatékony technológia alkalmazásával. Az üzemet teljes egészében önerőből, valósítottuk meg.

Szeretnénk minél szélesebb választékot biztosítani, így minden „aktuális” gyümölcs aszalását elvégezzük. Technológiánkban ügyelünk az egészséges, naturális termék előállítására. Nem törekszünk a „Bio” megjelölés használatára, de szemléletünk teljesen naturális és ökocentrikus. Sajnos így nem tudunk versenyezni a közforgalomban lévő cukorral dúsított árukkal, de reméljük, hogy vásárlóink tudnak különbséget tenni. Nem kívánunk a multinacionális üzletláncok polcain megjelenni, ezért jórész 1000 g-os vákuum fóliás kiszerelésbe csomagolunk.

Minden eszközünk, felhasznált anyagunk élelmiszeripari minősítéssel rendelkezik, a termékek életútja a csomagoláson lévő QR kód segítségével lekövethető. Bízunk abban, hogy megnyerjük vásárlóink elégedettségét, és újra visszatérnek hozzánk.

Varga Róbert ügyvezető